pytanko mam. koszulki miały być ale nie było... czy ktoś wpłacił kasę na koszulkę, i pieniądze nie zostały wam oddane. jeśli tak to napisz na priv. Bardzo Ważne. pozdRo
kibice !!! nie wiem czy popieracie moje zdanie ale uwazam ze jako prawdziwi kibice naszej druzyny powinnismy miec koszulki, (takie jakie maja prawdziwi kibice) pomysl był dobry ale nie wypalił, potrzeba jedynie osoby ktora mogłaby zebrac pieniadze i zamowic koszulki moze ktoś chciałby sie pomoc w organizacji takich koszulek ?
NO NO projekcik bardzo dobry oby one były pozdro KS Warta Sieradz
Basta
Początkujący
Wiek: 15 Dołączył(a): 14 mar 2009, o 12:03 Posty: 176 Skąd: ŁWc
Wysłany: 8 lut 2010, o 21:01
Witam wszystkich od wszystkich których zebrałem kasę na koszulki oddałem.
Chcę wyjaśnić tą sprawę otóż to firma u którego zamawiałem koszulki napisał że niestety ale "sprzęt się zepsuł i będzie musiał jechać do Holandi" i tylko Kondziowi jestem winny 8zł
_________________ "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
maniek
Często zagląda
Wysłany: 8 lut 2010, o 21:05
Potwierdzam bynajmniej mi oddal ;D
_________________ Hala Madryt
romek120
Debiutant
Wysłany: 27 lut 2010, o 17:44
Ja mam takie pytanie w związku z koszulkami czy byłaby możliwość zakupienia na wiosnę koszulek meczowych pelikana(takich w jakich grają piłkarze.Na pewno byłby na nie duży popyt ) lub podobnych do tych co były kiedyś sprzedawane kiedyś przy wejściu na stadion???
seba19
Początkujący
Wysłany: 2 mar 2010, o 22:31
Powiem kolego tak napewo była by możliwość zamówienia tych koszulek bo chetnych było by nie mało ale narazie nie ma osoby konkretnej która by sie tym zajeła.Więc wstrzymajmy sie jakiś czas z tym tematem ponieważ rozmawiałem z Łukaszem Niedzielem i powiedział że będzie się zajmował zamówieniem koszulek,bedzie zbierał projekty,najlepszy projekt będzie zamieszczony na koszulce za jakiś czas będą zamawiane.
Więc prosze o wstawianie projektów koszulek w temacie.Najlepszy projekt będzie zamieszczony na koszulce z góry dziękujemy.
maniek
Często zagląda
Wysłany: 6 kwi 2010, o 15:55
Niech działacze pomyślą o sklepiku jakimś małym w budynku klubowym albo na rynku A nie że niby będą zamawiane szale , chcemy być coraz lepszym klubem tak ?. Więc to byłby krok ku przodu temu żeby dorównywać chociażby Warcie Poznań która ma w budynku klubowym sklepik jak i w internecie Do Pani Prezes : Proszę przemyśleć tą sprawę ponieważ na pewno jakieś tam zyski by były małe ale by były : ) A tak tak jak przychodzę na stadion pierwszej drużyny to żal wchodzić bo prawie nikt na stadionie nie ma szalika a co dopiero mówić koszulki Proszę jeszcze raz to przemyśleć z poważaniem Maniek z Forum.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]